První breaky na SCT jsou tu!

12. srpna 2023 02:33

Vítám všechny sběratele!

V pondělí 14.08.2023 ve 20:00, začínáme na webu SCT s pravidelnými breaky sportovních sběratelských karet.

.

Před rokem jsem ještě na "starém" webu uspořádal anketu, ve které se většina z odpovídajících vyslovila pro zájem účastnit se group breaků (GB). No a konečně je to tu! V přestavbě webu to nemělo cenu začínat, ale nyní je již vše připraveno. 

Vím, že na FB je breaků víc než dost, ale já zde půjdu poněkud jinou cestou. Všechny tyto breaky dělám k vaší spokojenosti, ne pro svůj zisk. Takže zde nehrozí tisícové pozice a pokud to bude jenom trochu možné, chtěl bych držet maximální cenu za tým / pozici kolem 600,-. Boxy budu vybírat hlavně podle dobrého obsahu v poměru k ceně. Nebudu vybírat boxy kvůli tomu, že právě vyšly. Z toho důvodu, "nikdy" nečekejte rychlý GB typu,..."Teď tu máme novinku, tak si to rychle otevřeme". Touto cestou opravdu nepůjdu. 

Vzhledem k tomu, jakým směrem se ubralo tipování na SCT, tak i breaky se zde budou konat pro stejný počet sportů. Budete mít tedy možnost se pod jednou střechou účastnit GB nejenom NHL, ale i MLB, NBA, NFL a UCL, což je UEFA Champions League. A pokračovat budu samozřejmě i s Balíčkovou Bitvou.

Doufám, že budete všichni s nabídkou GB spokojeni a budete se sem rádi vracet. Samozřejmě, pokud by zde někomu něco chybělo, neváhejte mě kontaktovat na sc-tip@seznam.cz, a já se pokusím to vyřešit.

Všechny sporty se budou "pravidelně" střídat, aby se na každý několikrát za rok dostalo, samozřejmě s ohledem na zájem, se může kalandář lehce pozměnit. 

SCT breaky také můžete bez problémů šířit mezi svými známými, nebo na svých sociálních sítích, protože...

Kdo nebreakuje, nemůže nic hitnout!

.

Pojďme si projít pár hlavních bodů, jak to bude celé vypadat.

  1. Vzhledem k mému zaměstnání budou konat všechny vypsané SCT breaky v jeden den, a to jednou za +/- 6 týdnů. Nemusíte se tedy bát, že vás budu každý týden 10x spamovat s novým GB.
  2. V SCT break kalendáři najdete již dnes rozpis všech GB na rok dopředu, včetně přibližného termínu, který bude následně upraven na přesný den.
  3. Všechny vypsané GB se uskuteční VŽDY v tomto dni. Samozřejmě s ohledem na nemoc, nebo jiné nepředvídatelné okolnosti, se toto datum může posunout.
  4. Tento den je poté konečný a GB se budou konat i když se neprodají všechny pozice! Čímž odpadá mnohdy nekonečné čekání na break a vypisování různých fillerů a razzů.
  5. SCT si nebude nikdy nárokovat žádnou pozici ani tým. Pouze v případě, že se do uzávěrky všechny pozice nerozeberou, propadají ty neprodané ve prospěch SCT.
  6. Pozice do SCT GB je možné objednávat pouze přes web SCT. Emaily, sms-kami, PM-kami ani telefonicky si pozice objednat nelze.
  7. Posílají se všechny karty z GB, včetně karet řadových.
  8. Pokud by někdo vyšel z placeného GB úplně naprázdno, dostane z mých zásob nějakou náhodnou neřadovou kartu, jako kompenzaci. 
  9. Pro registrované na webu SCT, se všechny GB započítávají do Věrnostního programu.
  10. Máte také možnost si u mne nechat zdarma uschovat vaši zásilku, která vám bude po pěti GB zaslána zcela zdarma. Na vyžádání i později.
  11. Pokud máte na Absolute Card Collector(ACC) přeprodej karet, mohu vám karty po dohodě zasílat tam. Poštovné viz. bod 10.
  12. SCT posílá zásilky obyčejně pouze na vlastní riziko. V případě ztráty, za to SCT nenese žádnou zodpovědnost.
  13. Ve všech placených GB na SCT si můžete objednávat neomezený počet pozic, či týmů.
  14. Platba za GB musí být připsána na účtu SCT do pěti kalendářních dnů po dokončené a potvrzené objednávce, nejpozději však v den konání GB. Stačí i potvrzení o zaúčtování transakce.
  15. Nezaplacené pozice, které nebudou omluveny či nebude vysvětlen důvod nezaplacení, budou opět vystaveny k prodeji. V případě, že je to v den GB, propadá tato pozice SCT.
  16. V případě opakovaného nezaplacení objednávky, můžete být ze všech GB vyloučeni.
  17. Všechny GB budou přenášeny živě, nebo zaznamenány na video a následně budou volně ke shlédnutí na SCT YouTube kanálu.
  18. Neznalost pravidel v bodě 19. neomlouvá a všem doporučuji si je pročíst!
  19. Kompletní pravidla SCT Group Breaků naleznete zde ---> SCT GB.

.

Všechny pozice/týmy v aktuálních GB, můžete koupit zde:

NHL Team Select

UCL Team Draft

Balíčková Bitva #10

.

Zde naleznete kompletní informace o právě vypsaných GB (složení boxů, ceny, pravidla...)

.

Pokud byste měli nějaké nápady, připomínky, prosby, nebo snad nějaké problémy, neváhejte mě kdykoliv kontaktovat na sc-tip@seznam.cz

.

Přeji vám mnoho hitů!

Danny, zakladatel SCT.